woensdag 7 november 2012

Ymke voelt mediadruk bij Playboy


Britt & Ymke Stellen Vragen, het nieuwe RTL5-programma. Twee meiden die proberen het vrouwelijke duo van de Nederlandse televisie te worden. Elke week ontvangen zij een BN'er, van wie zij iets willen leren. Deze week was Lieke van Lexmond aan de beurt. Zoals jullie weten is zij een goede actrice, zangeres en is zij het grootste sekssymbool van Nederland. Britt en Ymke kennende, wordt er alleen op het laatste ingegaan.

En ja hoor..

Een discussie waarin Ymke zich ergerde aan de mensen die altijd maar in de Playboy willen staan. Britt zag dit als een uitdaging en gingen op bezoek bij ,oud redacteur, Jan Heemskerk. Gesprekken over de Playboy, leuke weetjes en eventuele mogelijkheden dat Ymke in de Playboy komt. Het laatste gesprek werd Ymke iets te veel en begon te huilen. Ze is erg onzeker en wil eigenlijk niet naakt gefotografeerd worden.

Na afronding van het gesprek, werd Britt alleen maar enthousiaster. Britt vond dat Ymke niet zo moest zeuren en wilde dat ze zich in lingerie liet fotograferen. Moed in praten was er niet bij, want Britt kraakte Ymke alleen maar af. Britt vond het grappig dat Ymke een HEMA lingerie aan kreeg, want Britt had een mooie van Victoria Secret verwacht. Oftewel Britt stond te genieten en Ymke vond het verschrikkelijk. Hierdoor werd het een fotoshoot met ongemakkelijke posities en sippe gezichtjes.

Na twee pogingen tot Playboy, is het Britt nog niet gelukt. Ymke is er van overtuigd dat ze niet gefotografeerd wil worden, maar vind wel dat het bij een BN-er hoort. Als je bekend bent, moet je daar een keer instaan. Ymke, please grow up!

Blijf gewoon jezelf. Waarom zou je je laten fotograferen als je het zelf niet wilt? Verlaag je a.u.b. niet naar zo'n laag niveau! Als je een BN-er wilt worden, hoef je je niet letterlijk bloot te geven. Vind je dat Ymke bloot moet gaan voor de Playboy, of bespaar je haar de angst?

© by C.M. recensent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten