maandag 12 november 2012

Nieuwe liveshow TVOH valt tegen


Vrijdag was het weer zover. De eerste liveshow van seizoen drie, waarbij we konden genieten van nieuwe technieken en stem-activiteiten. Maar was dit wel genieten?

Het werken met cijfers en omgedraaide stoelen is niet helemaal mijn ding. De cijfers die ze gaven, waren niet oprecht. Vrijdagavond vond er namelijk de volgende situatie plaats:

Marco, Trijntje en Nick & Simon gaven allemaal een zes of lager en Van Velzen gaf een acht. Natuurlijk was Sam ,kandidaat van Van Velzen, een teamgenoot, maar je cijfer kan niet drie punten verschillen met andere juryleden. Van Velzen gaf zelf al toe dat het optreden niet erg goed was, maar hij baseerde zijn cijfer op wat hij meer kan. Oftewel, hij weet wat hij nog meer kan zingen en wat voor kwaliteiten hij nog meer heeft. Maar het gaat toch om the voice van wat we op dat moment horen? Als we onze cijfers op eerdere optredens en achter de schermen gaan baseren, dan heeft de stem van het publiek geen nut. Het publiek stemt aan de hand van het optreden en niet van wat er achter de camera's gebeurd.

Naast deze situatie, hadden we nog de situatie van Johannes. Leuke entertainer, maar haalt lang niet het niveau van Marx. Dus iemand met de goede voice en goede technieken, wordt er uit geknald door een entertainer. Oftewel TVOH gaat alweer richting X-factor.

Naast deze rare stem-activiteiten, was er ook nog de tijdsduur van het programma. Het is een leuk programma om op vrijdagavond twee uur naar te kijken, maar dat was dan ook wel het maximum. Maar de aflevering van afgelopen vrijdag, duurde bijna drie uur! Naar mijn mening was dit veel te lang.

Heb jij een totaal andere mening of ben je het met mij eens? Laat dan een reactie achter.

© by C.M. recensent
1 opmerking:

  1. 3 uur is wel heeel erg lang ja, verder heb ik de aflevering nog niet gezien, dus kan er nog weinig over zeggen! Haha!

    xx

    BeantwoordenVerwijderen