dinsdag 20 november 2012

TVOH niet zeker van concept


Na de spetterende show van 9 november, was het de 16e weer raak. De geweldige zangeres Emeli Sandé veroverde het RTL publiek en iedereen bleef aan de buis gekluisterd. Tot grote verbazing waren de liveshows wéér veranderd. In plaats van dat er in de laatste 15 seconden cijfers werden gegeven, werden deze nu pas aan het eind van het optreden bekend gemaakt.

Naar mijn mening vond ik dit al iets beter dan de vorige show, maar deze manier van werken zorgt toch voor  grote verassingen. Goede artiesten maken nu plek voor entertainers. Was dit wel de insteek van John de Mol?

Coaches Nick en Simon gaven afgelopen zondag toe dat zij deze manier van werken niet geweldig vinden. Ze vonden dat zij ,als coaches, de grip op hun team kwijt waren. Voor hun geeft het een onzeker gevoel, omdat zij degene zijn die precies weten wat hun teamleden nog meer in hun mars hebben.

Ik ben benieuwd of we aanstaande vrijdag weer een nieuwe opzet te zien krijgen of dat het dan eindelijk hetzelfde blijft. Het is in ieder geval een erg lange show geworden, maar de gast optredens zijn weer fantastisch!

© by C.M. recensent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten