maandag 12 november 2012

Shock bij RTL om 300.000 kijkers beetje overdreven

 

Zondag kwam het 'schokkende' nieuws naar buiten dat de slechtst bekeken Ik Hou Van Holland aflevering heeft plaats gevonden. Natuurlijk is het jammer dat je minder kijkcijfers hebt, maar overdrijven is ook een vak. Vorige week had Ik Hou Van Holland 2.4 miljoen kijkers en waren de nummer één van de zaterdagavond. Nu haalde Ik Hou van Holland weer de eerste plek, alleen dan met 2.1 miljoen kijkers. Oftewel, er keken 300.000 mensen minder.

Dit was al een hele shock op de rtl-redactie, en toen kwam er ook nog overheen dat Ushi en Mannen van Zekere Leeftijd ook nog 100.000 tot 200.000 kijkers hadden verloren. Oftewel op de hele zaterdagavond keken er vergeleken met vorige week zaterdag 500.000 mensen minder naar de RTL-zender. Om de shock een beetje te verminderen zagen ze dat ook Langs De Leeuw wat kijkers heeft moeten inleveren.

Maar RTL, het Nederlandse volk heeft ook wat anders te doen dan televisie kijken. Zo was het de avond dat sommige kindertjes 11 november liepen en is het de ideale avond om eens gezellig op visite te gaan. Volgende week zal het vast beter gaan. Oftewel, RTL jullie kunnen weer met een gerust hart slapen en maak de volgende keer niet weer van een mug een olifant. Het was en zijn nog steeds de programma's met het meest aantal kijkers op de zaterdagavond.

© by C.M. recensent 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten