zaterdag 27 oktober 2012

Terugblik op Van der Vorst ziet sterren


Van der Vorst ziet sterren


Iemand die op 28 oktober 1971 is geboren. Iemand die na zijn studie politicologie de grootste showbizz man van Nederland werd. Iemand die al vanaf 1995 op de TV is te zien. Iemand die het niet erg vind om tegen over wereldsterren te staan. Juist, we hebben het hier over Peter van der Vorst. De maker van 'Van der Vorst ziet sterren', waarin we een kijkje mogen nemen in het leven van een bekende Nederlander of buitenlandse ster.

Ik ,als recensent, ben altijd erg benieuwd hoe een bekende Nederlander zich in het dagelijks leven gedraagd. Gisteren konden we dan eindelijk een kijkje nemen in het leven van de meest beruchte Goede Tijden Slechte Tijden actrice Jette van der Meij. Iemand die al 23 jaar actief is als Laura in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Als ik in het archief van medianieuwtjes kijk, kom ik vrijwel geen berichten van Jette tegen. Jette is dus een vrouw die privacy hoog in het vaandel heeft staan.

Maar..

Daar kwam Peter van der Vorst. De brutale jongeman met durf om de juiste vragen te stellen en het lef  heeft om een BN'er uit hun comfort zone te trekken. Er ontstond weliswaar een strijd tussen de privacy van Jette en het nieuwsgierige brein van Peter.

Na een goed interview met Jette, werden we doorgeschakeld naar Drenthe. Van der Vorst ging verder met onze 'slager zanger', genaamd Jannes. Het was de insteek om Jannes beter te leren kennen en een goede indruk van hem achter te laten. Dit laatste ging alleen niet gepaard met het doel van RTL. De ondertiteling bij Jannes zorgde bij kijkers voor vele vragen en opmerkingen. De twitter berichten die verschenen, waren beduidend niet positief te noemen.

Om het fragmentje met Jannes niet helemaal de grond in te boren, moet ik toegeven dat Peter wel goed werk heeft geleverd. Hij is toch weer degene die het Nederlandse volk kennis heeft laten maken met leven van Jannes. Peter is een man met kwalitatieve vragen en haalt het binnenste van een BN'er ,met simpele vragen, naar buiten.

Heb je dit nog niet gezien en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk via de onderstaande link naar de aflevering van 26 oktober 2012.


Veel kijk plezier en tot mijn volgende blog!

© by C.M. recensentGeen opmerkingen:

Een reactie posten