woensdag 31 oktober 2012

Slecht acteerwerk bij 'achter gesloten deuren'Op 3 september was het zover. NET5 moest plaats maken voor het nieuwe programma 'achter gesloten deuren'. Een programma waarbij ingrijpende en waargebeurde verhalen worden nagespeeld. Vaak zijn deze verhalen een belangrijk geheim van een desbetreffend persoon. Om deze personen niet kenbaar te maken, wordt dit met acteurs nagespeeld. 

Ten eerste wil ik graag melden dat ik het goed vind dat er aandacht wordt besteed aan bijvoorbeeld geheimen of gĂȘnante gebeurtenissen. Natuurlijk is het voor iedereen beschamend, maar het is goed dat het bespreekbaar wordt gemaakt. Na dit programma kom je er achter dat je sommige verhalen beter met mensen kunt delen, voordat het nog erger wordt. 

Maar dan het acteerwerk...

Achter Gesloten Deuren is een programma die volgens mij de bedoeling heeft om het publiek een verhaal in te slepen. Een programma waarin jij je in het hoofdpersonage kunt verplaatsen en je in kunt leven in bepaalde situaties. Als je het goed aanpakt, is dit een gemakkelijk doel bij dit programma. Maar als je de acteurs en actrices van deze serie inzet gaat het erg moeilijk. Het slechte acteerwerk in dit programma zorgt er gewoon voor dat je het programma weg wilt klikken. De slechte woede- en huil aanvallen zorgen er voor dat de situaties niet geloofwaardig overkomen. Zonde dat zo'n goed programma slecht acteerwerk levert. 

© by C.M. recensent


Geen opmerkingen:

Een reactie posten