dinsdag 30 oktober 2012

Boosheid KRO tegenover VARA niet terechtDe klapzoenen van Aad, het niet aankijken van Henrieke en de knipoog van Willem zorgt dit seizoen voor weinig passie. Het populaire programma Boer Zoekt Vrouw trekt wekelijks meer dan 4 miljoen kijkers en is elke maandag het gesprek van de dag. Zo ook bij de DWDD, die het nodig vond om elke week Boer Zoekt Vrouw belachelijk te maken met sketches of andere poppenkast optredens.

Maar dan eindelijk op maandag 29 oktober was het zo ver. De Wereld Draait Door heeft blijkbaar toegegeven aan het feit dat dit niet langer werkt en heeft besloten om met de sketches te stoppen. Mensen reageerden verbaasd op het feit dat er afgelopen maandag niets te zien was en er verschenen verscheidene berichten op de sociale media kanalen. De één vond het jammer, de ander was er blij om. Degene die er het meest blij mee was, was de KRO.

Maar is dit wel terecht?

Moet de KRO hen niet bedanken voor de aandacht? Het was misschien niet altijd positieve aandacht, maar de kijkers werden wel bekender met het programma. Ik denk dat de sketches van de DWDD er voor heeft gezorgd, dat mensen werden geprikkeld om het programma te gaan zien. Ze willen weten waar de DWDD het over heeft en welke personages ze nadoen. De nieuwsgierigheid die DWDD opwekte is één van de factoren die er voor heeft gezorgd dat Boer Zoekt Vrouw afgelopen zondag weer meer dan vier miljoen kijkers had. Dus KRO, waarom zijn jullie boos? Natuurlijk is negatieve aandacht niet leuk, maar volgens mij heeft dit bij Boer Zoekt Vrouw voor een positief effect gezorgd. Een bedankje is wel op zijn plaats.

© by C.M. recensent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten