maandag 10 december 2012

Johannes Rypma terechte finale-kandidaat?


Johannes Rypma, de winnaar van alle liveshows. Elke week gaat hij weer met dik tachtig procent van de stemmen door naar de volgende ronde. Zo was het ook afgelopen vrijdag weer raak. Johannes Rypma in de finale van TVOH. Maar heeft hij wel the 'voice' of Holland?

Volgens mij kunnen we het met elkaar eens zijn dat het niet verder komt dan een jongen met veel geschreeuw. Het woord entertainment staat op zijn lijf geschreven, maar volgens mij is dit toch echt The Voice of Holland. Natuurlijk heeft iedereen het recht om te winnen, maar laten we hier wel de doelstelling van het programma aanhouden. Het zorgen voor een artiest met een dijk van een stem, die klaar is om aan een grote zangcarrière te beginnen.

Zoals ik al zei, is Johannes niet de beste zanger en staat de titel 'the voice of holland' niet op zijn lijf geschreven . Maar rara, toch gelooft 80% van de stemmen in de zang van Johannes. Althans, alleen op vrijdagavond. Op vrijdagavond haalt Johannes namelijk 80% van de stemmen binnen, maar in de hitlijsten is hij nergens te bekennen. Waarom hebben stemmers het er niet voor over om voor een paar centen een single te downloaden? Willen de stemmers alleen hun macht laten zien, of geloven ze echt in de stem van Johannes?

Ik ben benieuwd of we dat antwoord ooit nog zullen krijgen, maar als jullie dan echt in Johannes geloven, gun hem dan ook die nummer één hit. Steun hem dan niet alleen op vrijdagavond om te laten zien dat jullie ,als Johannes-stemmers, de macht hebben om het programma om te gooien.

© by C.M. recensent
Geen opmerkingen:

Een reactie posten